• Zinkwegse Boys wist de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Rockanje met 3-1 te winnen. Het was de tegenstander die vanuit de 2e lijn de eerste kansen kreeg maar Zinkwegkeeper Stephan van Lierop was goed bij de les. Halverwege de 2e helft kwam Zinkwegse Boys uit een benutte strafschop door Simon van Rheeden op 1-0. Van Rheeden brak door en werd in de 16 meter gevloerd door de uitkomende keeper. Deze kreeg aanvankelijk geel maar door aanmerkingen op de leiding nogmaals geel dus rood. Op slag van rust schoot wederom Simon van Rheeden na een goeie actie het leder strak in de hoek waardoor er met 2-0 thee gedronken werd.

    Na rust kwamen de snelle Matthew Verheul en Rens Burgwal binnen de lijnen maar die werden aanvankelijk niet lekker aangespeeld. Sterker nog, na meermaals slordig balverlies doken de snelle spitsen van Rockanje meerdere keren rand 16 meter voor de laatste linie v ZWB op. Keeper van Lierop redde een paar keer bekwaam maar op gegeven moment was het wel raak, 2-1.

    Hierna werd Matthew Verheul wel steeds vaker in het spel betrokken en hij dook halverwege de 2e helft snel de ruimte in en rondde 1 op 1 met de keeper spijkerhard af, 3-1. In de slotfase was het na goed samenspel met Rens Burgwal en Simon van Rheeden wederom Matthew Verheul die op de keeper af koerste. De laatste redde buiten zijn doelgebied met de handen met als gevolg wederom rood en een vrije trap rand 16 meter. Deze werd door Verheul snoeihard op de onderkant van de lat gekogeld en in de rebound vanuit buitenspelpositie door van Rheeden binnen gewerkt waardoor het bij een 3-1 overwinning voor Zinkwegse Boys bleef.