• De wedstrijd in de 4e klasse H werd op deze zonovergoten dag onder goede en rustige publieke belangstelling afgewerkt op 2e Paasdag, nadat eerder op de dag de jongste jeugd had genoten van het Paaseieren zoeken.
  Zinkwegse Boys speelde de eerste helft wat te gehaast en slordig. Er kwamen wel wat kansen, waarvan er één resulteerde in een doelpunt, maar de grensrechter vlagde wegens buitenspel. Even later, in de 13e minuut, kwam Kevin Brasser een teenlengte tekort op een strakke voorzet van Rens Burgwal.
  In de 16e minuut was het wel raak: wederom was het de snelle rechtsbuiten Rens Burgwal, die spits Simon van Rheeden op maat bediende. Deze kopte beheerst binnen: 1-0. Niet veel later kwam een prachtige lob van dezelfde Simon van Rheeden voor de voet van Kevin Brasser, die beheerst afrondde. Helaas gooide de vendelzwaaier van Simonshaven alweer dubieus roet in het eten.
  De voorsprong bracht geen rust bij de thuisploeg. De ruimte tussen verdediging en aanval was vaak veel te groot. Er werd te vaak voor de diepe bal gekozen in plaats van gebruik te maken van de eigen kracht: snel combinatievoetbal vanuit balbezit.
  Het verbaasde dan ook niemand, dat het vlak voor rust 1-1 werd door slordigheid achterin.
  In de rust sprak trainer Peter van Dam zijn mannen 'vaderlijk' toe, hetgeen resulteerde in een beter spelend ZWB in de tweede helft.
  In de 51e minuut werd dit beloond met de 2-1: Ditmaal lukte het spits Simon van Rheeden wel de keeper van de bezoekers te passeren met een wonderschone lob!
  Uiteindelijk werd het 3-1 door Kevin Brasser, die een prima voorzet van Julian Berkenbosch beheerst binnenschoot. De winst was binnen.
  'Man of the match': Simon van Rheeden, vanwege zijn oogstrelende lobs en Rens Burgwal, vanwege een aantal prima voorzetten en technische hoogstandjes.
  Ook dient vermeld, dat Ryan Dirkx zijn debuut maakte en daarmee weer bewees, dat er een veelbelovende jonge generatie voetballers bij de Zinkweg aan het doorbreken is. En daarmee verdient de terecht van trots glimmende trainer van de Jo19, Rick Ouwerling (maar eigenlijk de hele jeugdopleiding!) ook een pluim!
  Ype