• Zinkwegse Boys 1 op trainingskamp naar Benidorm.

  7 sep 2021
 • Elftalleider Roberto de Koster in gesprek met Voetbalrotterdam:

  In navolging van vele regioclubs zal ook Zinkwegse Boys komende winter vertoeven in Spanje. De zaterdag vierdeklasser heeft Benidorm als locatie gekozen. ”Dit leek ons een perfecte locatie voor onze groep”, opent Roberto de Koster van Zinkwegse Boys.

  De afgelopen jaren regelde De Koster de trainingskampen voor Zinkwegse Boys zelf maar dit jaar wilde hij het uitbesteden. ”Ik wilde eens kijken hoe het was als we het trainingskamp door een andere partij laten regelen. Uiteraard kom je dan uit bij Trainingskampen.nl. Van verhalen van andere clubs heb ik gehoord dat zij de kampen uitstekend verzorgen en beschikken over uitstekende voorwaarden.”

  Trainingskamp naar Benidorm

  Zinkwegse Boys zal vier volle dagen in een vier sterren hotel op basis van all inclusive in Benidorm verblijven. Zinkweg heeft een vroege heenvlucht vanaf Amsterdam op 14 januari en een late terugvlucht op 17 januari op Rotterdam. ”Wij hebben hiervoor gekozen zodat wij de vier volle dagen kunnen benutten. Wij gaan daar een wedstrijd spelen en een keer trainen. Daarnaast is een buitenlands trainingskamp ideaal voor de teambuilding. Wij kijken er nu al naar uit!”