• Vrijwilligersbeleid jeugd seizoen ’21/’22

  Dit bericht is ook (enkel) verstuurd aan (de ouders/verzorgers van) onze jeugdleden

   

  Hopelijk kunnen we het komende jaar weer een volledig seizoen met allerlei activiteiten op en rond het veld organiseren. Daar blijft de inzet van vrijwilligers keihard voor nodig. Samen staan we sterk!

  Ook deze zomerperiode hebben we ons weer gebogen over de invulling van het vrijwilligersbeleid voor de (ouders/verzorgers van) jeugdleden (uitgezonderd de G-trainingsleden).

   

  Diverse zaken worden wederom al (centraal) geregeld, inclusief de kantine- en keukenbezetting en diverse activiteiten. Van de (ouders/verzorgers van de) jeugdteams verwachten we dit seizoen, in lijn met afgelopen seizoen, het volgende:

  • Het één of enkele keren schoonmaken van de kleedkamers. Verdere informatie volgt – hiervoor nemen we contact op met de trainers/teamleiders.
  • Daarnaast geldt net als vorig seizoen dat elk team zelf verantwoordelijk is voor het regelen van de scheidsrechter of spelbegeleider voor hun thuiswedstrijden. Wij faciliteren dat middels een whatsappgroep met potentiële scheidsrechters (de ‘scheidsrechterspool’) waartoe de trainers/teamleiders toegang krijgen, maar teams kunnen het natuurlijk ook altijd anders regelen (bijvoorbeeld met een ouder die wekelijks fluit omdat hij/zij dat leuk vindt).
  • Wij hopen (en rekenen stiekem) op inzet van de jeugdouders (of de oudere jeugd zelf) voor diverse andere activiteiten. Om dat nog een beetje extra te stimuleren, kun je ervoor kiezen als team een dergelijke activiteit te organiseren, ter vervanging van een schoonmaakdienst. Het gaat daarbij specifiek om de activiteiten onderaan dit bericht. Ben je al enthousiast? Geef je team op via vvzwb@zinkwegseboys.nl.

   

  We blijven een positieve insteek hanteren, vanuit groepsgevoel en de gezamenlijke wens een levendige club te zijn, waar we alles met elkaar goed regelen en leuke activiteiten kunnen organiseren. We benadrukken daarom dat vooralsnog nog steeds geen borg of sanctiebeleid o.i.d. geldt en hopen dat dat ook niet nodig is. Daarom dus de oproep om er als team de schouders onder te zetten en de trainers/teamleiders te helpen.

   

  En tot slot, wil je een vastere taak, ergens ondersteuning bieden of heb je leuke ideeën? Schiet eens iemand aan op zaterdag of een trainingsavond of stuur een mailtje naar vvzwb@zinkwegseboys.nl. Daar kun je uiteraard ook met vragen terecht.

   

  Hopelijk hebben we jullie zo voor nu voldoende geïnformeerd. Op naar een mooi seizoen!

   

  Met sportieve groet,

   

  Het bestuur

  vv Zinkwegse Boys

   

  Jeugdactiviteiten

  - Coördinatie van De Grote Clubactie (uiterlijk 31/8 aanmelden!)
  - Coördinatie Jumbo jubileum-voetbalplaatjesboek (uiterlijk 4 september aanmelden!)
  - Organiseren FIFA-avond
  - Organiseren wedstrijdbezoek Feijenoord, Excelsior, Sparta of Oranje
  - Organiseren zwemdisco
  - Coördinatie Pupil van de week bij 13 thuiswedstrijden ZWB 1
  - Organiseren Wintertoernooi / Oliebollentoernooi
  - Diverse activiteiten voor de jeugd t.b.v. het jubileum
  - Organiseren jeugdkamp
  - Organiseren paaseieren zoeken
  - Organiseren (penaltybokaal op de) slotdag

  Laat het ons weten indien je meer informatie wenst. T.z.t. zal ook meer informatie beschikbaar komen op onze website.