• Zaterdag 27 mei werd de jaarlijkse avond voor onze vrijwilligers en sponsors gehouden. Traditioneel opgeluisterd door een prominente gast. Ditmaal was dit Roelof Luinge, bekend als scheidsrechter, zowel op nationaal als internationaal niveau. 

  De avond werd goed bezocht. Een bewijs dat onze club een groot aantal vrijwilligers telt, die vaak op de achtergrond geweldig veel werk verzetten. En dit is onbetaalbaar en verdient, zoals ik in mijn openingswoord benadrukte, ons aller respect. Zonder hen kan onze prachtige club niet bestaan! Mensen, die op zaterdagochtend de jeugd laten voetballen. Scheidsrechters, leiders, mensen achter de bar, keukenhelden, maar ook mensen, die w.c.'s en kleedkamers schoonmaken, administratie of klussen doen, Het zijn er te veel om op te noemen!

  Ook onze spreker betuigde ik in mijn toespraak mijn respect. Ga er maar aan staan: Een stadion vol publiek, dat je op voorhand al wantrouwt! Terwijl je het vooral doet vanwege je liefde voor het spelletje. Dhr. Luinge nam ons mee in een terugblik op zijn profcarriĆ«re, maar toonde vooral een blik in zijn beleving als liefhebber van het voetbal. Hij fluit nog steeds voor zijn plezier en had zelfs voor zijn bezoek aan ons een wedstrijd bij vv. Strijen geleid. 

  Nadat hij zijn leuke verhaal had afgerond bedankte ik hem dan ook als voetbalvriend door hem gewoon Roelof te noemen. 

  Een geslaagde avond voor de vrijwilligers, een aantal sponsors en een behoorlijk aantal (ook toekomstige!) selectiespelers.

  De nazit liep dan ook gezellig uit. 

  Kortom: Een topavond!

  Ype