• Voorzitter vv Zinkwegse Boys Stephen Steijger stopt na 10 jaar actieve bijdrage

  26 nov 2022
 • ‘Er is een tijd van komen, er is een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen.’

  Na 10 jaar bestuurswerk (4 jaar jeugdvoorzitter, 6 jaar voorzitter) voor onze prachtige vereniging is het voor mij nu een mooi en natuurlijk moment om het stokje door te geven. De eerste jaren stonden in het teken van ledengroei (verdubbeling: van 230 naar 470) ) en het bouwen van de jeugdafdeling. De laatste jaren stonden voornamelijk in het teken van een optimale organisatie en de verbetering van de accommodatie. 

  Samen, met elkaar, hebben we de afgelopen 10 jaar veel bereikt. Zinkwegse Boys heeft een goede organisatie staan met veel vrijwilligers, kent een stabiel ledenbestand en schrijft gezonde zwarte cijfers. De contacten met de Hoeksche Waardse (voetbal)verenigingen zijn intensief en plezierig en de relaties met de gemeente en andere belanghebbenden staan goed. Met het kunstgrasveld, de nieuwe kleedkamers en de kinderspeeltuin kan de club jaren vooruit. Kortom, de vereniging is vitaal. En dat alles hebben we met een enthousiaste en kundige groep van vrijwilligers voor elkaar gebokst. 

  Op vrijdag 16 december a.s. is de Algemene Leden Vergadering (ALV) en dat zal mijn laatste actie zijn in de rol als voorzitter. Ik ben onlangs een driejarige deeltijdstudie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gestart voor mijn werk. Naast de aandacht voor mijn gezin en mijn eigen bedrijf zal hier mijn tijd en aandacht voor nodig zijn. De werk-privé balans moet op orde blijven. Uiteraard zal ik de vereniging helpen bij de overdracht naar een nieuwe voorzitter, zal ik jeugdwedstrijden blijven fluiten en kom ik graag af en toe een wedstrijdje kijken. 

  Ik kijk met voldoening en veel plezier terug op deze mooie en leerzame periode. 

  Met Blauw-Rode Zinkweggroet,

  Stephen Steijger
  Voorzitter VV Zinkwegse Boys