• Vacature Wedstrijdsecretaris (m/v) vv Zinkwegse Boys

  Het bestuur van voetbalvereniging vv Zinkwegse Boys is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris (of 2 personen die dit samen willen oppakken), omdat onze huidige wedstrijdsecretaris Niels van de Wetering heeft aangegeven te stoppen.

  Je draagt zorg voor de planning en een goed verloop van alle oefen-, beker- en competitiewedstrijden en voor de communicatie van wedstrijdzaken naar alle betrokkenen partijen. Je werkt nauw samen met leiders, coördinatoren en ledenadministratie van de vereniging.

  De werkzaamheden bestaan uit: 
  • het administratief voeren van het wedstrijdsecretariaat voor de gehele vereniging; de wekelijkse indeling van velden en kleedkamers in samenwerking met de accommodatiebeheerder; 
  • mondelinge en schriftelijke contacten met de KNVB over wedstrijd-, tucht- en scheidsrechterszaken; contacten met collega’s van andere verenigingen (bijvoorbeeld voor het verzetten van wedstrijden);
  • informeren van de diverse betrokkenen omtrent wedstrijdzaken;
  • invullen van uitslagen (als dit niet direct door de scheidsrechter gedaan is);
  • fungeren als aanspreekpunt voor teamleiders, coördinatoren en bestuursleden betreffende wedstrijdzaken.


  Interesse/meer informatie

  Wil jij je steentje bijdragen met jouw capaciteiten en talenten aan het voetbalplezier van de leden van ZWB? Interesse of weet jij iemand? Stuur dan een mail naar: vvzwb@zinkwegseboys.nl.

  In principe kunnen de taken allemaal op afstand (thuis) gedaan worden, via gebruik van de applicatie Sportlink en telefonische communicatie (Whatsapp of bellen) met contactpersonen bij bestuur, jeugd, senioren, dames en G-teams, en kost dit ongeveer 1 tot 2 uur per week.