• Vacature Wedstrijdsecretaris Jeugd (m/v) vv Zinkwegse Boys

  De jeugdcommissie vv Zinkwegse Boys is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris Jeugd (of 2 personen die dit samen willen oppakken), omdat onze huidige wedstrijdsecretaris Niels van de Wetering heeft aangegeven het wedstrijdsecretariaat alleen voor de Senioren te willen voortzetten.

  Je draagt zorg voor de planning en een goed verloop van alle jeugd oefen-, beker- en competitiewedstrijden en voor de communicatie van wedstrijdzaken naar alle betrokkenen partijen. Je werkt nauw samen met trainers/leiders, coördinatoren en ledenadministratie van de vereniging, en met Niels.

  De werkzaamheden bestaan uit: 
  • het administratief voeren van het wedstrijdsecretariaat voor de jeugdwedstrijden; de wekelijkse indeling van velden (de KNVB deelt dit al standaard in, maar er kan soms hiervan afgeweken worden);
  • mondelinge en schriftelijke contacten met de KNVB over jeugd wedstrijd-, tucht- en scheidsrechterszaken; contacten met collega’s van andere verenigingen (bijvoorbeeld voor het verzetten van wedstrijden);
  • informeren van de diverse betrokkenen omtrent jeugd wedstrijdzaken;
  • invullen van uitslagen (als dit niet direct door de scheidsrechter gedaan is);
  • fungeren als aanspreekpunt voor teamleiders, coördinatoren en bestuursleden betreffende jeugd wedstrijdzaken.


  Interesse/meer informatie

  Wil jij je steentje bijdragen met jouw capaciteiten en talenten aan het voetbalplezier van de leden van ZWB? Interesse of weet jij iemand? Stuur dan een mail naar: jeugd@zinkwegseboys.nl, of neem contact op met de huidige coordinatoren.

  In principe kunnen de taken allemaal op afstand (thuis) gedaan worden, via gebruik van de applicatie Sportlink en telefonische communicatie (Whatsapp of bellen) met contactpersonen bij bestuur, Niels van de Wetering en de jeugd, en kost dit ongeveer 1 tot 2 uur per week.

  Je wordt onderdeel van de jeugdcommissie, en kunt bij vergaderingen zijn als dat uitkomt en je het zou willen.