• Automatische concepten

   

   

   

   

   

   

   

  Vacature sponsorcommissie

  Sponsorinkomsten (20%) zijn bij ZWB naast contributies (30%) en kantineopbrengsten (50%) een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en Zinkwegse Boys. Dankzij deze aanvullende fondsen kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.

  De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het verwerven van financiën uit sponsoring, fondsen en subsidies voor voetbalclub v.v. Zinkwegse Boys. Waarbij we invulling willen geven aan alle eigentijdse denkbare en haalbare sponsorvormen voor onze vereniging. Iedereen is welkom en elke vorm van sponsoring wordt enthousiast ontvangen. Suggesties van de kant van de sponsor zijn van harte welkom en de win-win situatie en partnership staat voorop! Om dit onderdeel goed te laten functioneren, zijn we op zoek naar een of twee enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

   

  Werkzaamheden:

  Denkt mee en geeft vorm en uitvoering aan het vernieuwen en reguleren van het sponsorplan.

  Onderhoudt contact met bestaande sponsoren en investeert in de relatie in de brede van het woord

  Breidt in samenwerking met het bestuur het sponsorbestand uit door actief op zoek te gaan naar sponsoren, meestal vanuit de vereniging.

  Coördineert de facturering en debiteurenbeheer, de penningmeester stelt op en stuurt uit;

  Draagt actief bij aan de uitvoering van bepaalde sponsoruitingen zoals het organiseren, realiseren en plaatsen van shirtsponsoring, reclameborden, wedstrijdbalsponsoring, vlaggen, advertenties in presentatiegids/Zinkweg-krant en overige reclame uitingen van sponsoren.

  Tijdsbesteding:

  De tijdsinvestering is een inschatting op basis van het bestaande sponsoren bestand en de verwachting van het aantal nieuwe sponsoren in seizoen 2021-2021. Dit zal neerkomen op ongeveer 6 uur per maand. De functie kan zelfstandig, tijds- en plaats onafhankelijk worden uitgevoerd zonder bij bestuursvergaderingen aanwezig te zijn.

   

  Het profiel:

  Wij zijn op zoek naar een of twee enthousiaste en gemotiveerde commissieleden die zich goed kunnen vinden in het volgende profiel:

  Je bent commercieel en beschikt over een groot netwerk

  Je beschikt over goede sociale vaardigheden

  Je bent representatief en enthousiast

  Je hebt bij voorkeur ervaring met klantcontact

  Je hebt er schik in om out-of-the box te denken op allerlei manieren financiële middelen te werven voor de club

  Je bent iemand die de koers van Zinkwegse Boys onderstreept en uitdraagt

  Wij bieden
  Wil jij een belangrijke rol spelen in onze gezellige, kleinschalige en sociale club? Onze gunfactor is hoog vanwege ons maatschappelijke gezicht. De uitdaging ligt er om met adequaat relatiebeheer dit zo te houden. Voor deze functie wordt je uiteraard ingewerkt. Wil je meer weten of eens een bakkie doen? Stuur dan een mailbericht naar vvzwb@zinkwegseboys.nl t.a.v. Stephen Steijger, voorzitter vv Zinkwegse Boys.