• STYL Housing nieuwe hoofdsponsor Zinkwegse Boys

  20 jul 2021
 • Voor het seizoen 21/22 22/23 en 23/34 heeft Zinkwegse boys een nieuwe Hoofdsponsor: STYL Housing.
   
   
   
  Names de sponsor commissie heeft Erik Wijma een interview met STYL Housing gehouden om deze nieuwe hoofdsponsor voor te stellen.
   
  Vraag 1 : wat hebben jullie met de Zinkwegse Boys?
  Onze vader, Aad Teijl, is de begin jaren 90, bij de Zinkwegse Boys gekomen als hoofdtrainer van het 1e en 2e elftal. Als kleine meiden kwamen wij dan ook geregeld op de club. Mandy, de office manager van STYL Housing, de jongste dochter van Aad heeft ook gevoetbald in het dameselftal. Ondertussen heeft Mandy een relatie met Mitchell Dirkx een speler van het eerste. Hij heeft ons ge├»ntroduceerd als mogelijke sponsor. De vacature voor hoofdsponsor stond ook open en door de verbintenis die wij in het verleden hebben met de club, hoefden wij daar niet lang over na te denken.
   
  Vraag 2: Wat vinden jullie zo leuk aan ZWB ?
  Door de verbintenis via Aad uit het verleden en dat wij daar nu uiteindelijk hoofsponsor kunnen worden, is een mooie aanvulling aan de voetbal/ trainerscarriere van onze pa. Zoveel jaren later een bijdrage kunnen leveren aan de club waar Aad uiteindelijk zijn voetbal carriere heeft afgesloten is toch bijzonder. Voetbal heeft namelijk altijd centraal gestaan is ons gezin.
   
  Vraag 3 Wat voor bedrijf hebben jullie ? 
  Voor STYL Housing ligt de focus op het huisvesten van personeel. Wij streven naar de meest passende huisvesting die aansluit bij de werklocatie. Om onze aanvragen zo goed mogelijk in te vullen. STYL Housing is altijd het aanspreekpunt voor zowel de verhuurder als de huurder en nemen de beheertaken uit handen.
   
  Vraag 4 : Wat voor type bedrijf zijn jullie? ( niet lullen maar poetsen, 
  enthousiast , leuk team net als de Zinkwegse Boys.
  Wij huisvesten personeel, in de breedste zin. Wij huisvesten deze mensen, zo dicht mogelijk bij de werklocatie. Deze locaties zijn vrijwel altijd tijdelijk omdat dit personeel op projectbasis werkt.
  onze kracht ligt om altijd de best, passende huisvesting aan te bieden voor de klant. Een goed thuis voor de werknemers, stimuleert een goede werksituatie.

  Vraag 5: Wat kan de Zinkweg daarin eventueel betekenen?
  Investeren in vastgoed is een veilige belegging omdat u dan eigenaar bent van iets tastbaars. Daarnaast worden woningen momenteel alleen maar meer waard.
  Daarom zijn wij altijd op zoek naar geschikte woningen door heel Nederland! Door onze core business, het huisvesten van personeel en wij, de woningen in beheer nemen, kunnen wij een gegarandeerd rendement afgeven.
  Heeft u advies nodig over de locatie van de aankoop voor personeelshuisvesting?
  We kunnen alvorens samen de indeling bepalen om het maximale rendement te behalen voor de verhuur. Uw belang is tenslotte de onze.

  Vraag 6 : Kom je ook naar de wedstrijden kijken ? 
  Ja, want zwagertje voetbalt in JO19..., en vader is ook nog altijd actief betrokken bij de club. Dus we gaan elkaar zeker zien langs de lijn!
  We hebben overigens momenteel een vacature die hier en bij ons op de site te vinden is: www.stylhousing.com