• Sponsors

  Nieuw aanspreekpunt sponsorcommissie

  Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van de sponsorcommissie. Met veel enthousiasme zal ik jullie aanspreekpunt zijn. Mijn naam is Daan Barnhoorn. Ik ben de vader van Reinout, die voetbalt in JO-13-1.  We wonen met ons gezin in Oud-Beijerland. Sinds 2012 ben ik actief in de regio Hoeksche Waard als zelfstandig marketeer en fotograaf.

  De Zinkwegse Boys is een unieke kleinschalige club. Ik heb gezien hoe mijn zoon bij de jongste pupillen in een warm bad terecht kwam en nog steeds met veel plezier elke week op het veld staat. Met dank aan de inzet van de trainers (vaders) die altijd iedere speler erbij betrekken en persoonlijke aandacht geven. En natuurlijk ook met dank aan alle andere vrijwilligers en betrokkenen. Aan deze mooie club wil ik ook graag mijn steentje bijdragen!

  Heb je ook interesse om Zinkwegse Boys te sponsoren? Bijvoorbeeld via een reclamebord of baniervlag langs het hoofdveld? Of met tassen of kleding voor een team? Of door een bal te sponsoren voor een thuiswedstrijd van ZWB 1? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Ik ben te bereiken via: sponsoring@zinkwegseboys.nl

   

  Met vriendelijke groet,

  Daan Barnhoorn