• Spelers, begeleiders en/of vrijwilligers gezocht voor het G-voetbal.

  2 mrt 2023
 • Voetbalvereniging De Zinkwegse Boys is een voetbalvereniging die als enige vereniging in de Hoeksche Waard G-voetbal in competitie verband speelt. G-voetbal is bestemd voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking.

  Onze vereniging beschikt over een team dat competitie speelt (G1) en een trainingsteam dat alleen op woensdagavond traint maar momenteel geen competitie speelt .

  Het plan is om een tweede team in het aankomend seizoen ook deel te laten nemen in competitieverband (G2). Om dit te kunnen bewerkstelligen, zou dat alleen kunnen als er meer spelers en begeleiders en/of vrijwilligers in deze doelgroep zich bij voetbalvereniging De Zinkwegse Boys willen aanmelden.

  Lijkt het je leuk om een balletje te trappen al dan niet zaterdags in wedstrijdverband , of alleen op woensdagavond vrijblijvend lekker ontspannen te voetballen? Meld je dan nu aan.

  Dit geldt natuurlijk ook voor de eerder genoemde mensen die net als ons trainingsteam op vrijwillige basis ook van harte welkom zijn

  Voor verdere informatie kunt u een mail sturen naar:

  Sportpark "De Beijerse Polder"
  Zinkweg 259
  3262 BH Oud-Beijerland

  vvzwb@zinkwegseboys.nl