• Speciale tijdelijke ledenactie voor Zinkweggers: de ZWB-Hypotheek

  14 jan 2022
 • In de nieuwjaarsuitzending afgelopen zaterdag kondigt oud-Zinkwegger, vrijwilliger en sponsor Frank van Hengel een speciale win-win-win ledenactie die loopt tot 1 juli 2022.

  Bekijk de 2-minuten-aankondiging, zet de cursor door naar 1:53-1.55 uur.

  De ZWB-Hypotheek: wat houdt dit concreet in? Niet 1 actie, niet 2 acties, maar 3 acties!

  1.         De ZWB Hypotheek, hoe werkt dat?

  Mag ik voor jou een hypotheek succesvol bemiddelen en adviseren voor een aankoop van een woning, oversluiten van de gehele hypotheek of een ophoging in orde maken van de hypotheek, dan stort Hypotheek & more € 250,- naar de Zinkwegse Boys aan sponsorgeld.

  Samen met de club, zal ik gaan kijken waar ze het sponsorgeld voor kunnen en willen gebruiken. Echter als jij als opdrachtgever aan Hypotheek & more een voorkeur hebt, dan hoor ik dat graag.


  2.         Kom je voor 1-7-2022 op gesprek, dan…

  Geeft Hypotheek & more je een prachtige professionele ‘Derbystar’ cadeau. Dit geldt natuurlijk wel als Hypotheek & more voor jou een hypotheek kan bemiddelen.


  3.         Komen er voor 1-7-2022, 10 clubkanjers op gesprek, dan…

  Sponsort Hypotheek & more 10 van deze mooie professionele ‘Derbystar’ ballen aan de Zinkwegse Boys. Dit geldt natuurlijk wel als Hypotheek & more voor deze hele groep een hypotheek kan bemiddelen.

  Meer over Frank
  Ik ben Frank van Hengel, zoon van Daan en Tineke, voor vele bekende gezichten op Zinkwegse Boys.
  Sinds mijn peuter periode kom ik al op de Zinkweg, mijn broer en mijn vader voetbalde er. Elke zaterdag waren we op de Zinkwegse Boys. Toen ik 5 jaar was heb ik (mijn moeder) een jeugdteam opgericht. En zelfs iemand van dat team loopt nu nog elke zaterdag op de Zinkweg rond, Simon Overkleeft.

  Ik heb meer dan 23 jaar ervaring met hypotheken en over de 1000 hypotheken gesloten. Het geeft mij een goed gevoel als ik mensen kan helpen bij het afsluiten en begeleiden van hun hypotheek.

  Het kopen van een huis is een hele bijzondere ervaring, maar ook een hele verantwoordelijke stap. Financieel is het enorm belangrijk om de juiste keuzes te maken, want een hypotheek sluit je af voor een langere periode. Ik ben iemand, die je goed kan helpen bij het maken van deze keuzes. Ik kan goed met je sparren op heel veel vlakken en ik kijk altijd naar mogelijkheden. Daarnaast ben ik eerlijk, want als het echt niet kan of het niet verantwoord is, dan zal ik dat zeker zeggen. Tevens ben ik van het persoonlijke contact en kom graag bij je thuis om je vragen te beantwoorden.

  Naast mijn werk en mijn gezin, voetbal ik graag en organiseer ik wel vaker een teamuitje of een gezellige pub-quiz voor vrienden en collega’s. Ik ben van mening dat bijna alles mogelijk is, als je het lef maar hebt om de uitdaging aan te gaan. Geen uitdaging is voor mij te groot. Ik ben van het Pippi Langkous gezegde: “Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.

  Hoe kan ik jou helpen?


  Hoe kun je een afspraak maken?
  Heel makkelijk, vul via mijn website www.hypotheekenmore.nl een contactformulier in.
  Ik neem contact op binnen 24 uur. We stemmen samen onze agenda’s af en klaar.


  Wil je ook een ledenactie op zetten samen met de sponsorcommissie waar een winst is voor de leden, de sponsor en de club?

  Mail jouw leuke idee naar: vvzwb@zinkwegseboys.nl

   

  Met sportieve groet, 

  Het Bestuur 
  vv Zinkwegse Boys