• Na de valse start van beide ploegen (ZWB verloor met 4-0 van Stellendam en NBSVV verloor met 3-0 van WFB) was deze oud en nieuw (Beijerlandse) derby de gelegenheid voor beide ploegen zich te revancheren. De Oud-Beijerlanders begonnen sterk aan de wedstrijd, hetgeen in de 15e minuut al resulteerde in een goede kans, ingeleid door een prima actie vanaf de linkervleugel, maar de paal redde uitstekend op de inzet van Hakan Çiçek. Pas in de 40e minuut kon NBSVV iets terug doen, maar de attent keepende Arne de Jong dekte de korte hoek goed af. Zo werd de rust bereikt met een dubbel-blanke stand op het scorebord.

  Het betere spel van ZWB resulteerde in een doelpunt van Hakan Çiçek vlak na rust, dat werd afgevlagd wegens vermeend buitenspel, maar in de 5e minuut van de tweede helft kwam alsnog de beloning: Hakan Çiçek werd de diepte ingestuurd door Kevin Brasser en kon nu, ongehinderd door verdedigers of grensrechters, rustig de 1-0 binnenschuiven. Daarna liet de thuisploeg na de voorsprong uit te bouwen en kwamen de bezoekers steeds beter in de wedstrijd. Toen spits Hakan Çiçek vanwege ademhalingsproblemen gewisseld moest worden werd bovendien de angel uit de aanval van ZWB gehaald. De wedstrijd kantelde, zeker toen wisselspeler Harmen Ridderhof in de 67e minuut de gelijkmaker op zijn naam bracht vanuit een scrimmage voor het doel van ZWB. Amper 5 minuten later, rond de 72e minuut, was het weer raak. Patrick Ridderhof profiteerde van enige onzorgvuldigheden bij de thuisploeg: 1-2. Zo leek de wedstrijd, wat warrig geleid door de scheidsrechter, op een debacle voor Zinkwegse Boys af te stevenen, maar een ietwat gemakkelijk gegeven penalty resulteerde vlak voor tijd (86e minuut) toch nog in de verdiende 2-2. Rens Burgwal scoorde, zij het pas uit de rebound van de in eerste instantie door keeper Robin Barendrecht gestopte strafschop.

  Conclusie: Terwijl Zinkwegse Boys een groot deel van de wedstrijd domineerde, ging NBSVV bijna met de zege aan de haal in een wedstrijd, welke zich voor een groot deel op
  het middenveld afspeelde. Beide ploegen waren niet in staat echt te imponeren.
  ______________________________________________________________________________________________________________________

  Bal sponsor: STYL Housing

  Heeft u advies nodig over de locatie van de aankoop voor personeelshuisvesting? Voor STYL Housing ligt de focus op het huisvesten van personeel. Wij streven naar de meest passende huisvesting die aansluit bij de werklocatie. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte woningen door heel Nederland! Wij zijn het aanspreekpunt voor zowel de verhuurder als de huurder en nemen uw beheertaken uit handen.

  STYL Housing biedt huisvesting voor Europese Expats van grotere multinationals, tot kleinere uitzendorganisaties in binnen en buitenland.

  Onze zakelijke verhuur biedt het volgende:

  - Een unieke service, tijdens de huurperiode blijven wij voor zowel de huurder als de verhuurder het aanspreekpunt.
  - Wij geven u een huurgarantie voor het afgesproken termijn. Risico’s van leegstand of een ‘niet-betalende-huurder’ worden door ons overgenomen. Elke maand ontvangt u een netto huurbedrag.
  - Iedere woning die wij inhuren wordt maandelijks verplicht schoongemaakt in eigen beheer.
  - Ieder object wordt elke maand geïnspecteerd. Hierdoor weten wij altijd de staat van ieder object en informeren wij u via een rapportage.
  - Wij maken gebruik van juridisch opgestelde huurovereenkomsten in het Nederlands en Engels voor bepaalde of onbepaalde tijd
  Investeren in vastgoed is een veilige belegging omdat u dan eigenaar bent van iets tastbaars. Daarnaast worden woningen momenteel alleen maar meer waard.

  We kunnen alvorens samen de indeling bepalen om het maximale rendement te behalen voor de verhuur. Uw belang is tenslotte de onze.

  Wilt u meer weten? Kijk op de website www.stylhousing.com