• Het 1e elftal is op een knappe 3e plaats geeindigd en is zich aan het opmaken voor de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse.

  In de 2e ronde zal het zaterdag 11 juni om 14:00 uur een uitwedstrijd spelen tegen Vredenburch 1, uit Rijswijk (deze ploeg heeft afgelopen dinsdag al een 1e ronde gespeeld en met 2-1 gewonnen).

  De winnaar van deze partij, hopelijk Zinkwegse Boys, speelt vervolgens op dinsdagavond 14 juni, thuis tegen de winnaar van de wedstrijd GOZ 1 en FC Maense 1.

  Vervolgens speelt de winnaar daarvan op zaterdag 18 juni, op neutraal terrein, tegen de winnaar van de wedstrijd Winnaar Gouda/GDA tegen Winnaar Quick Steps/Meerburg.

  Kortom, voor promotie moet er 3x gewonnen gewonnen, direct of eventueel via verlenging en indien nodig strafschoppen.

   

  We wensen de staf en spelers heel veel succes toe, en roepen alle leden en supporters op om ze te komen steunen bij de wedstrijden! 

   

  _____________________________________________________________________________________________

   

  Tot slot: kampioen?

  Hekelingen leek het kampioenschap te hebben gepakt, maar vanwege een discussie omtrent de scheidsrechter bij de wedstrijd Hekelingen - WCR, heeft de KNVB besloten dat deze wedstrijd nog overgespeeld moet worden, op donderdagavond. Een bizarre situatie... Overigens heeft het voor het speeldschema van Zinkwegse Boys geen invloed of Hekelingen of toch Overmaas kampioen wordt.