• Presenteer jouw bedrijf in het Jumbo plaatjesboek! Reageer uiterlijk 25 september a.s

  15 sep 2021

 • Hier wilt u gezien worden! 
   
  Op 25 oktober a.s. start een voetbalplaatjesactie, waarbij alle 470 leden van Zinkwegse Boys de plaatjes van hun eigen clubleden bij elkaar kunnen sparen en deze kunnen inplakken in een mooi verzamelalbum van Zinkwegse Boys. 
  In deze unieke actie zijn er volop mogelijkheden om u als bedrijf te presenteren. Zo kunt u gebruik maken van de enorme aandacht die de Zinkwegse Boys leden en hun supporters voor deze actie hebben. En zo zal uw bedrijf van deze aandacht kunnen profiteren. Lees op de achterzijde welke mogelijkheden er zijn.
   
  Uw eigen advertentie op een mooie plek ! 
  Het unieke verzamelalbum wordt uitgevoerd in het formaat 224 mm. breed x 310 mm. hoog. In het album staat een voorwoord van de vereniging en een reportage van een aantal pagina’s over de club. Tevens zijn er voor ieder team eigen plakpagina’s. Diverse pagina’s in het album worden vrijgehouden voor advertenties. U kunt meedoen op een hele, halve, kwart of achtste pagina of als logovermelding op een teampagina. Er zijn maar 4 pagina’s beschikbaar voor een advertentie. Voor logoplaatsing zijn er wel meer mogelijkheden.
   
  Boeken is mogelijk tot zaterdag 25 september, maar vol = vol!
   
  Meer weten? Download de flyer of mail naar Erik Wijma: sponsoring@zinkwegseboys.nl
   
  Erik Wijma, sponsorcommissie
  Stephen Steijger, voorzitter
   
  vv Zinkwegse Boys