• Sinds dit seizoen heeft ZWB er een tweede JO19 team bij. Het grootste gedeelte is doorgekomen uit de JO17, er er zijn wat nieuwe spelers bijgekomen.
  Deze week besloot doelman Sem om voor de 19-1 te gaan keepen, zijn plaats onder de lat wordt overgenomen door de enthousiaste Jesse.
  Na 2 trainingen stond vandaag de eerste bekerwedstrijd op het programma. De bekercompetitie bestaat uit 7 wedstrijden en loopt tot de herfstvakantie.
  Na de herfstvakantie begint de \"echte\" competitie, die het verdere seizoen doorloopt en dus echt een volwaardige competitie is , en geen halve zoals de afgelopen jaren.
  Nouja, zoals de afgelopen jaren zouden zijn.... Laten we hopen dat we nu inderdaad weer eens een vol seizoen kunnen draaien.

  De Boys moesten vandaag uit tegen NSVV en waren compleet. Ex-doelman Sem kwam over na zijn wedstrijd met de 19-1 om nog mee te spelen en zo afscheid te nemen van zijn oude team.

  ZWB begon goed aan de wedstrijd en leek in de 7e minuut de score te openen, maar Don stond net buitenspel. Vijf minuten later was daar dan wel de openingstreffer.
  Een afgemeten voorzet van Sven werd door Don tegen de touwen gekopt. Even later kregen de Boys een vrije trap op de rand van de 16, maar deze verdween hoog over het doel.
  Het was een wedstrijd die naarmate de 1e helft vorderde steeds meer in evenwicht kwam en halverwege de 1e helft wist NSVV de gelijkmaker binnen te schieten.
  Er gebeurde verder niet zoveel boeiends de 1e helft en 1-1 was dan ook de ruststand.

  De 2e helft kenden de Boys een vliegende start. In de 3e minuut was er een dieptepass van Sander op Yannick, die net iets eerder bij de bal was dan de uitkomende doelman,
  hij tikte de bal langs de doelman heen om hem vervolgens in het lege doel te schuiven: 1-2.
  Lang kon er niet genoten worden van de voorsprong, enkele minuten later lag de gelijkmaker in het doel. De conditie begon de 2e helft parten te spelen, en er werd flink
  gewisseld wat het spel niet ten goede kwam. In de 19e minuut kwamen de Boys goed weg toen een schot van NSVV tegen de paal belandde. In de 30e minuut leken ze weer dat geluk
  te hebben, de bal kwam weer tegen de paal, echter nu voor de voeten van een NSVV speler die Jesse kansloos liet.
  Yannick kreeg 5 minuten later nog een kans op de gelijkmaker, maar zijn schot verdween voorlangs.
  Gescoord werd er niet meer zodat de 1e bekerwedstrijd werd verloren, maar als het team een beetje ingespeeld raakt zou het best een leuk seizoen kunnen worden.

  Annette