• Koop een Nordmann-kerstboom bij Home Trends en spek de clubkas!

  25 nov 2022
 • Al voorzichtig in de kerststemming aan het komen? Was je een dezer dagen van plan een oersterke kerstboom aan te schaffen? Wil je alleen een kwalitatief sterke naaldboom? Kies dan voor de Nordmann kerstboom van onze sponsor Home Trends én spaar ook nog eens voor de clubkas!
   
  De Nordmannspar kerstboom heeft een uniforme, groene kleur, is symmetrisch met een rechte stam en er zit een goede top in. De Nordmann kerstbomen zijn verkrijgbaar bij Home Trends. Bomen zijn verkrijgbaar tot 10 meter. Ga naar de Admiraal de Ruyterstraat 13 in Oud-Beijerland en breng € 5,- in de clubkas van Zinkwegse Boys. Dit geldt voor kerstbomen vanaf € 25,-. Er zijn prachtige kerstbomen tot 5 meter!
   
  Vermeld bij de bestelling actiecode:kerstbomenactieZWB2022
   
  De actie is geldig voor familieleden van Zinkwegse Boys o.v.v. bovengenoemde code.DOE OOK MEE EN SPAAR € 5,- voor de clubkas!
   
  Wist u dat Home Trends dealer is van de Easyfix?
   
  Steeds meer mensen ontdekken de zogenaamde echte kerstboom met voorgeboorde Easyfix stam. Deze voorgeboorde stam kan Home Trends met een speciale kegelvormige boor voor u maken. Zo past uw stam precies op een Easyfix kerstboomstandaard. Bovendien staat u kerstboom dan altijd mooi recht. Daarbij heeft u helemaal geen gereedschap nodig. Ontdek hiermee het gemak bij onze gewaardeerde sponsor Home Trends.
   
  Koop een ijzersterke Nordmann-kerstboom bij Home Trends en help de clubkas verder te spekken!