• Kampioenschap 2024 Zinkwegse Boys, bericht van de voorzitter

  29 mei 2024
 • Goedemorgen Voetbalvrienden ,

  Ik weet niet hoe het jullie is vergaan afgelopen zondagochtend, het was heerlijk wakker worden. Wat een feest was het zaterdag bij Hekelingen en later op de Zinkweg, grandioos.

  Jullie hebben er een feest van gemaakt en zonder wanklanken. Super!

  En wat een jeugd was er aanwezig, daar mogen we met z'n allen trots op zijn en dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Alle vrijwilligers willen wij namens het bestuur bedanken voor hun inzet. Als je, op mijn leeftijd, voorzitter bent en je mag dit nog meemaken dan is dat best bijzonder. Daar ben ik dankbaar voor.

  Maar we gaan met z'n allen gewoon door er is nog zat werk te verzetten. We hebben nog ruim 1 maand activiteiten op de Zinkweg en dan is het even pauze. Wat zou het mooi zijn als we dan een aantal nieuwe vrijwilligers kunnen begroeten. Het is niet zo dat je dan iedere week activiteiten moet uitvoeren, dat is niet de bedoeling, en je wordt begeleid. Gewoon een paar keer per maand wat doen is toch niet teveel gevraagd voor onze club? Heb je suggesties over bovenstaande, houd dan een van onze bestuursleden aan om dit te bespreken. Dat zou geweldig zijn.

  O ja, wat een mooi stuk over de wedstrijd van zaterdag in het AD. Moeten jullie maar lezen.

  Met vriendelijke groet,

  Gerard Filius

  ps. Isabelle Francis Fotografie heeft de sfeerimpressie van afgelopen zaterdag vastgelegd, via deze => LINK <= kunnen jullie de foto’s bekijken en downloaden!