• Vandaag speelde de 19-2 de thuiswedstrijd tegen Hekelingen. Het is nog steeds een beetje behelpen op de Beijerse Polder,de warming-up vond dan ook tussen de geparkeerde auto's door plaats. Tien minuutjes na de beoogde tijd werd er afgetrapt op veld 2.
  Julian (schorsing) Roef (blessure) en Milan en Walter (familie-uitje) ontbraken vandaag, in de 2e helft sloten Mike en Julian uit de 17-1 aan, zodat er in de 1e helft 1 wisselspeler, en in de 2e helft 3 wissels waren.
  Zo aan het begin van het seizoen geen overbodige luxe. In het begin was Hekelingen de iets bovenliggende partij maar waren ze gelukkig voor ons erg slordig in de afronding. Gaandeweg ging het bij de Boys beter lopen en waren er een aantal mooie aanvallen te zien, maar als er geschoten werd was dat vaak recht in de handen van de Hekelingen doelman, die een solide indruk maakte. Maar ook onze eigen doelman Jesse komt beter en beter in het ritme. Vlak voor rust bleek dat wel, een Hekelingen speler leek 1 op 1 af te gaan ronden, maar Jesse bracht met zijn voet knap redding. Beide teams zochten met de 0-0 ruststand de kleedkamers op.
  De tweede helft was de eerste grote kans voor Luciano, maar ook hij strandde op de keeper. In de 5e minuut werd een speler van ons gevloerd in het strafschopgebied, ik kon niet goed zien wie het was (Mitchell?) , maar de scheidsrechter wees gedecideerd naar de stip. Sven R. ging achter de bal staan, schoot op zich nog niet zo heel slecht in, maar de doelman ging naar de goede hoek en wist de bal tot hoekschop te verwerken. Gelukkig voor Sven maakten zijn teamgenoten de misser meteen goed. De hoekschop werd door Sem hoog voor het doel geschoten en Yannick kopte prachtig binnen 1-0.
  In de 10e minuut kwamen de Boys met 10 man te staan, na een overtreding van Hekelingen ging Don te hard door op zijn tegenstander en kon vertrekken. Dit veranderde het spelbeeld. De Boys trokken zich terug, en Hekelingen ging op zoek naar doelpunten. Toch wisten de Boys redelijk eenvoudig stand te houden. Dat duurde een kwartier, en toen was er een chaotische situatie in de het strafschopgebied waarbij een Hekelingen speler de bal goed voor zijn voeten kreeg en de 1-1 maakte.
  Dat leek de nekslag te zijn voor ZWB, maar daar was ineens een spaarzame aanval. Linksback Thijs trok mee ter strijde en kon heerlijk uithalen, een toch wel onverwachte 2-1 voorsprong. Hekelingen gaf echter niet op, een paar minuten later was er een overtreding van Sander op een Hekelingen speler binnen de beruchte lijnen, en ook nu wees de scheidsrechter naar de stip. De Hekelingen speler schoot koeltjes de 2-2 binnen.
  Zinkweg had het op zich goed dicht zitten hierna achterin en kroop af en toe wat uit de schulp. Al werd een aanval wel fataal, er waren iets te veel man mee naar de aanval, en een lange bal van de Hekelingen doelman leidde een gevaarlijke aanval in die afgerond werd: 2-3. Nog een opleving zat er niet in, en Hekelingen maakte ook nog de 2-4. Vijf minuten voor tijd kreeg een Hekelingenspeler geel, en werd het weer 10 tegen 10. De Boys namen meteen het heft weer in handen, maar de tijd was te kort om er nog iets uit te halen zodat de eindstand 2-4 bleef.