• Na de prima prestatie van vorige week bij Excelsior kwam deze zaterdag Smitshoek JO12-1 op bezoek. Duidelijk een andere tegenstander, fysiek sterker, maar minder technisch dan Excelsior. Onder barre omstandigheden met regen en wind ging de wedstrijd de 1e helft redelijk gelijk op. Beide ploegen kwamen niet tot heel goed spel. De beste kans aan onze kant was via Kris die een voorzet van Fabian net over schoot. Voor ons doel was het ook een paar keer gevaarlijk. Lars, die op het randje van fit was, moest één keer zweven om een schot uit de hoek te boksen. Verder was het voornamelijk fysiek voetbal, met (te) veel lange ballen. Maar dat lag misschien ook aan het onstuimige weer.

    In de 2e helft bleef het eerst gelijk op gaan, totdat Smitshoek op 0-1 kwam via een schot laag in de hoek dat via het gladde kunstgras net onder Lars door ging. Toen even later ook de 0-2 viel door een vrije trap van verre afstand ging de Zinkweg koppies te veel hangen en kregen de Smitshoek-ers nog een extra boost. We probeerden het nog wel, een schuiver van Kris raakte net het wiel van het doel naast de paal. Smitshoek zat er verder feller op dan wij en te veel spelers van ons zaten net niet in de wedstrijd. Toen de linksbuiten van Smitshoek ook nog 3 spelers bij de achterlijn passeerde en de bal panklaar voor het doel voor de spits legde was het gedaan, 0-3. Scheidsrechter Nick trok nog wat extra tijd bij vanwege wat klein oponthoud, maar verder dan 2 vrije trappen kwamen we niet meer. 

    Dus won Smitshoek terecht op basis van de 2e helft. Een collectieve off-day voor ons, dat kan helaas gebeuren. Want in goede doen hadden we hier niet van hoeven te verliezen. Volgende week dan maar weer punten pakken bij GOZ.