• Inschrijven voor een ‘hospitality’ clubtaak via Voetbal.nl app

  Taken worden per periode in de Voetbal.nl app zichtbaar. De eerstvolgende maanden zijn nu zichtbaar, de rest van het jaar komt t.z.t. automatisch beschikbaar. Wees er snel bij, zodat de dienst van jouw voorkeur nog beschikbaar is en/of houd de app in de gaten om te zien wanneer de taken voor latere zaterdagen beschikbaar komen.

   

  Aanmelden

  Ga naar je persoonlijke programma (‘Persoonlijk’ > ‘Programma’). Klik op de hospitality taak op de gewenste datum en klik vervolgens onderaan op een van de groene bolletjes met witte plusjes. Het spreekt allemaal redelijk voor zich.

  Mocht je je hebben ingeschreven, maar uiteindelijk je taak toch niet kunnen uitvoeren, dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Je kunt om een vervanger te zoeken eventueel gebruik maken van de functionaliteit in de Voetbal.nl app om berichten te sturen naar andere leden of natuurlijk je teamgenoten of andere bekenden vragen. Vervolgens kun je in de app aangeven dat je je taak wilt ruilen en kan diegene die hem overneemt jouw taak overnemen.

  N.B. zolang je taak niet is overgenomen, blijf je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering!

   

  Sectie ‘Vrijwilligers’
  In de app is onder ‘Persoonlijk’ > ‘Vrijwilliger’ ook meer algemene informatie opgenomen. Hier zijn bijvoorbeeld je beschikbaarheid en voorkeurstaken zichtbaar.
  Bij alle leden met een clubtaakverplichting staat standaard de hospitality taak aangevinkt en staat volledige beschikbaarheid op alle dagen weergegeven. Dat is nodig om je voor deze taak aan te kunnen melden.

  Pas dit aub niet aan, dat heeft namelijk invloed op het programma dat je in de app kunt zien.

   

  Onder ‘Persoonlijk’ > ‘Vrijwilliger’ > ‘Status’ is zichtbaar hoeveel ‘punten’ je al hebt behaald. Ieder lid met een volledige clubtaakverplichting dient dit seizoen minimaal 10 punten te behalen en met 1 zaterdagochtend verdien je 5 punten.
  Als je bent aangemeld voor de scheidsrechterspool zullen je punten in de loop van het seizoen automatisch worden bijgewerkt.

  Leden die in beginsel wel een clubtaakverplichting hebben, maar hiervan zijn vrijgesteld (bijvoorbeeld doordat zij reeds kernvrijwilliger zijn) zien onder ‘Status’ ‘vrijgesteld’ staan.

  Overige leden die geen clubtaakverplichting hebben (waaronder de jeugd en niet-spelende staf) zien onder ‘Status’ dat zij 0 punten behoeven te behalen. Zij zien in principe ook geen clubtaken in hun programma en kunnen zich daar dan ook doorgaans niet zelf voor inschrijven (mochten zij dat toch wel willen doen, kunnen ze even contact opnemen via vvzwb@zinkwegseboys.nl).

    

  De Voetbal.nl app is beschikbaar voor iOS en Android en beschikbaar in respectievelijk de App Store en Google Play Store.

  Meer informatie over het gebruik van Voetbal.nl en de Voetbal.nl app vind je hier.