• Vandaag een uitwedstrijd tegen het in deze poule nog ongeslagen Barendrecht. Don, Aiden en Thijs ontbraken, zodat er 2 wissels langs de lijn plaatsnamen, normaal zeg je op de bank, maar die was er niet. Verder waren er welgeteld 3 man publiek, de rij-ouders/opa. Al stonden er later wel nog wat meer mensen te kijken. Het veld lag namelijk pal langs een fietspad, dus dat valt niet tegen te houden.

  Dan het veld, als er ooit een verkiezing van het slechtste veld van Nederland gehouden wordt, dan is veld 4 van BVV Barendrecht een zeer grote kanshebber, wat een dramatisch veld is dat, kuilen en putten en bergen met zand.
  Maar goed, zo'n veld, daar hebben 2 teams mee te maken. De Boys begonnen ontzettend slap aan de wedstrijd, voor we met onze ogen konden knipperen stonden ze al met 1-0 achter. En in minuut 2 werd er weer gescoord, maar deze goal werd afgekeurd wegens buitenspel.
  Het was vooral te slap in het begin. En Barendrecht speelde powervoetbal en wonnen bijna alle duels.
  Toch was het ook niet echt een superploeg en moest er wat mogelijk zijn. Na een kwartiertje begonnen de Boys wat kansjes te creƫren. Maar het was allemaal net niet voorin, of voor de Barendrecht verdediging net wel. Ze zaten overal bovenop.
  Na 1 van de afgeslagen aanvallen wist Barendrecht weer razendsnel om te schakelen en counterde naar een 2-0 voorsprong.
  Na een half uur werd Yannick eindelijk een keer goed diep gestuurd. Hij snelde langs de verdediger en vanaf de achterlijn trok hij de bal voor het doel waar Luciano hem met een volley binnen kon prikken: 2-1
  De Boys bleven (mede door het dramatische veld) veel balverlies lijden. De aannames waren niet lekker, en niet scherp genoeg. In de 35e minuut was er weer knullig balverlies rond de middenstip. Een Barendrecht speler veroverde de bal en liep dwars door de verdediging richting doel en maakte de 3-1. Vlak voor rust was er een kans voor de Boys, Milan kon op de Barendrecht doelman afgaan en bracht de spanning weer terug 3-2.

  Aan het begin van de 2e helft was de spanning weer helemaal terug, Luciano dribbelde op links langs de verdedigers en bediende de vrij voor het doel staande Yannick: 3-3. Even leek het erop dat het erop en erover zou gaan worden voor de Boys, maar al snel vloeide het overwicht weg. Je kan wel zeggen dat ze moeten blijven voetballen, op dat veld was dat gewoon onmogelijk. Er was een moment dat Luciano 3 man uitspeelde, wilde aanzetten om richting doel te gaan, maar de bal bleef liggen achter een hoopje zand.
  En Barendrecht was wat dat betreft wat effectiever, ballen naar voren en gaan. En in de 22e minuut was er door geschutter achterin ineens de 4-3.
  Tien minuten later leek het uitzichtloos te worden toen het ook nog 5-3 werd. Maar de 19-2 is een bijzonder team, zo lijken ze verslagen te zijn, maar net zo snel krabbelen ze weer op. En een minuut later wist Luciano met een prachtige goal (met zijn rug naar het doel, tikte hij een bal met een hoog geheven been over alles en iedereen net onder het latje het doel in) de aansluitingstreffer weer te maken: 5-4. Wat zou het worden, kunnen de Boys nog een puntje uit het vuur slepen. Het leek er niet op, Barendrecht scoorde weer, maar de aanvaller had Julian een stevige duw in de rug gegeven, en de goed leidende scheidsrechter keurde de goal af.
  Vlak voor tijd kregen de Boys toch de deksel op de neus, Barendrecht gooide met de 6-4 de wedstrijd op slot.

  Man of the Match: de scheidsrechter.