• Herinnering en Agenda ALV vrijdag 16 december

  5 dec 2022
 • Goedemorgen / middag /avond,

  Via de website hebben wij jullie ingelicht over de Algemene Leden Vergadering van vrijdag 16 december. In dit bericht staat dat vergadering uit twee delen zal bestaan. Van 19.30 uur tot 20.30 uur zullen wij het formele deel met jullie bespreken. Na een kwartiertje pauze start om 20.45 uur het tweede deel wat meer interactief zal zijn.

  Via dit bericht willen wij jou, maar ook je gehele team, graag persoonlijk uitnodigen om bij beide delen aan te sluiten. De aanwezigheid van zoveel mogelijk leden / ouders van jeugdleden zorgt voor veel betrokkenheid binnen de club en zorgt er voor dat we goede stappen kunnen maken die worden gesteund door de gehele vereniging.

  Zinkweg is een club waarbij elk lid en elke mening telt dus dit is HET moment om je te laten horen. Daarom vragen we jou ook om over een aantal vragen na te denken:

  -          Wat vindt jij dat er allemaal goed op dit moment?

  -          Waar zijn nog puntjes op de i te zetten?

  -          Welke speerpunten zien jullie voor de vereniging voor de langere termijn?

  -          Wat vindt je van het voorstel genoemd in de laatste column van de voorzitter?

  Denk hier zelf over na, of bespreek dit met je team / andere ouders. Wij nodigen je uit tijdens de ALV gedurende de brainstorm je antwoorden hierover met ons, maar ook de andere leden/ ouders van leden, te delen. Mocht je het niet zo prettig vinden om je op dit moment uit te spreken (omdat je bijvoorbeeld niet graag in een groep spreekt) vragen we je deze vragen per e-mail te beantwoorden en te sturen naar: secretaris@zinkwegseboys.nl

  Wij doen onze uiterste best om de Zinkweg een leuke, gezellige, toegankelijke club van ons allemaal te houden. In de vele interviews tijdens ons jubileumjaar kwam dit ook vanuit veel leden terug. Daarom vragen wij jullie deze betrokkenheid ook te laten zien door (actief) aanwezig te zijn tijdens de ALV en je wellicht als vrijwilliger op te geven om de club nog leuker en gezelliger te maken.

  Wij horen graag van jullie! En voor de volledigheid treffen jullie hier de agenda van de ALV aan. Mochten jullie de vorige ALV notulen / resultaten van de leden enquĂȘte in willen zien kan dit ook via bovenstaand e-mailadres.

  Sportieve groet van het bestuur