• Grote clubactie start zaterdag 18 september

  17 sep 2021
 • Zinkwegse Boys gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

  Wij doen mee aan de Grote Clubactie die op 18 september weer start. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.

  Onze doelen dit jaar zijn:

  • Aanschaf van uniforme club/trainers kleding voor de staf van de G-afdeling
  • EHBO cursus langs de lijn voor de jeugdtrainers en G-trainers

  Als we meer ophalen dan voor deze doelen benodigd is kan onze clubkas dit uiteraard ook heel goed gebruiken voor diverse andere doeleinden.

  Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

  Dit jaar zetten gaan wij online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk.

  We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Ook zijn er persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende leden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want dit jaar kan je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina. Alle leden krijgen zaterdag 18 september een email met hun persoonlijke verkooppagina.

  Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s).  

  Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard! Veel succes!

  De verkoper die het meeste loten verkoopt, en het senioren- en jeugdteam die samen de meeste loten verkopen kunnen rekenen op een leuke beloning.

  Met vriendelijke groet,
  M. Hordijk