• Exclusieve voorverkoop tot 8 juni a.s. voor alle Zinkweggers

  1 jun 2022
 • Beste Zinkwegger,

  Een volledig avondje uit op je eigen club? Oude sterren van weleer van dichtbij zien? Deze eenmalige wedstrijd organiseren we once in a lifetime. Zoals bekend organiseert VV Zinkwegse Boys op vrijdag 1 juli a.s. een jubileumwedstrijd in het kader van haar 75-jarige bestaan tussen de Old Legends van ZWB en de ex-Oranjespelers. Je begrijpt dat we deze prachtige mijlpaal niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

  Wie komen er al en waar zijn we nog mee bezig?

  De line up van ex-Oranje bestaat uit: Sjaak Swart en ben Wijnstekers (trainers/coaches), Pierre van Hooijdonk, Richard Witsche, Ronald de Boer, Frank de Boer, Hedwidges Maduro, John van ’t schip, Aron Winter, Orlando Engelaar, Ruben Schaken, Theo Lucius, Romano Denneboom, Barry Opdam, Patrick Paauwe, Gerald Vanenburg, Tim de Cler en Danny Landzaat, Martijn Meerdink, Demy de Zeeuw, Michael Mols, Oscar Moens en Simon Tahamata.
  NB. de selectie uit deze ‘vijver’ is pas twee weken van te voren definitief bekend, dus kan nog wijzigen.

  Het verwachte aantal toeschouwers ligt tussen de 500 en maximaal 1.200 bezoekers. Kaartverkoop zolang de voorraad strekt en op volgorde van binnenkomst! En daar hoor jij natuurlijk bij!

  Zoals je zult begrijpen is het organiseren van een groot evenement van deze omvang erg kostbaar, te denken aan inhuren van 18 ex-Oranje spelers, veiligheid, pr en promotie, verslaggevers, drone-fotograaf, VIP-tent, hekwerk, camerateam, catering, DJ, pendelbussen. Daarom vragen wij voor deze unieke en speciale wedstrijd een entreeprijs van alle bezoekers. Er zijn ook arrangement all-in met Italiaans, Vlees of vis buffetten en gelegenheid tot ‘meet and greet’ met de ex-oranje spelers in de exclusieve VIP-tent. Zie hiervoor ticket-, pendel- en pakketprijzen op de homepage.

  Graag stellen wij de Zinkweggers (leden, sponsors en donateurs) exclusief in de gelegenheid om tot 8 juni als eerste in aanmerking te komen voor tickets om bij deze unieke wedstrijd aanwezig te zijn. E-tickets bestellen kan via deze link. Vanaf woensdag 8 juni kunnen ook externe bezoekers tickets bestellen via alle regionale kanalen. De verwachting is dat dit snel zal gaan met deze line up.

  Programma:

  18:00 – 20:00               Buffet

  18:30 – 19:30               Voorwedstrijd ZWB G1 – ZWB G2

  20:00 uur                      Zinkweg Old Legends – Ex-internationals (Wilhelmus)

  20:45 uur                      Rust: KNVB onderscheiding voor het 75-jarig bestaan

                                       Shantykoor De Hoeksche Waard

  21:00 uur                      Tweede helft

  21:45 uur                      Meet & Greet met ex-oranje spelers in de exclusieve VIP-tent

  21:45 uur                      Onder muzikale begeleiding van DJ Jasper (De Belevers)

  00:00                           Einde en afsluiting

  Verder doen wij een oproep aan iedereen om lopend of per fiets te komen. Hiervoor stellen wij ruimschoots faciliteiten beschikbaar. Parkeren en intensief pendelvervoer zal plaatsvinden vanaf de Kikkershoek (parkeerterrein SHO en OSV) tussen 17:30 en 20:00 uur en tussen 22:00 en 00:00 uur.

  Mis dit unieke evenement niet! Stel hier jouw tickets veilig.

   

  => Tickets bestellen? Klik hier <=

   

  Met sportieve groet,

  Stephen Steijger
  Voorzitter vv Zinkwegse Boys