• De topper in de 4e klasse F (west2) werd afgewerkt onder nogal natte omstandigheden. Typisch herfstweer. In de eerste minuut was het al raak voor de thuisploeg. Luke Remijn schoot vanuit 16 meter de bal schitterend in de rechter bovenhoek.

  In de 4e minuut probeerde ZWB iets terug te doen, maar doelman Jurre de Robde van de Seuters greep attent in. Het gladde veld was voor beide ploegen even wennen. Zo kon een terugspeelbal van 's Gravendeel nog maar net door door de goalie over de zijlijn worden gewerkt. ZWB kreeg wat meer kansen maar verzuimde te scoren. Aan de andere kant werd s'Gravendeel steeds gevaarlijk in de omschakeling. In de 21e minuut werd het gelijk door Rens Burgwal, die op aangeven van Kevin Brasser alleen voor de doelman geen fout maakte. 1-1 Een minuut later kreeg Perrie Huisman aan de andere kant een goede kans, maar de bal ging net voor het doel van Martijn Krediet langs. En in de 24e minuut moest de goalie van de thuisploeg weer ingrijpen om een treffer van ZWB te voorkomen. In de 26e minuut moest de prima keepende Jurre weer een aantal keren ingrijpen, zoals op een grote kans van Simon van Rheeden. In deze fase kwam s'Gravendeel steeds moeilijker uit de verdediging door het vroege storen van de bezoekers. In de 35e minuut waren het toch de gastheren die via Levi Vugts gevaarlijk waren. In de 36e minuut viel het doelpunt toch aan de andere kant. Simon van Rheeden maakte alleen voor de keeper, op aangeven van Niels Nederlof geen fout: hij omspeelde koeltjes de doelman en scoorde de 1-2.
  ZWB bleef aandringen terwijl s' Gravendeel gokte op de counter. De bezoekers kregen steeds de beste kansen, maar de rust werd bereikt met de 1-2 voorsprong voor de Beijerlanders.

  In de 48e minuut was het weer bijna raak voor ZWB: een voorzet van Rens Burgwal kon net niet in een doelpunt worden omgezet door Simon van Rheeden. In het begin van de tweede helft gingen de Seuters op jacht naar de gelijkmaker. Toch was het ZWB, dat scoorde via Simon van Rheeden op aangeven van Niels Nederlof: 1-3. In de 62e minuut bracht Perrie Huisman de spanning weer terug. Hij rondde keurig af door een droge knal uit de draai. Doelman Martijn Krediet was kansloos: 2-3. In de 67e minuut scoorde echter Simon van Rheeden aan de andere
  kant. Hij kreeg de bal ietwat gelukkig voor zijn rechter en benutte het buitenkansje met een fraaie lob: 2-4. In de 70e minuut voorkwam doelman Martijn Krediet de Anschluss-treffer
  met een fraaie redding op een hard schot uit de tweede lijn. s' Gravendeel bleef aandringen. De Zinkwegse Boys verdedigden in de slotfase met man en macht de voorsprong, maar het werd toch nog 3-4 door Leon de Jong, die afrondde op een van de keeper terugspringende bal. In de 90e minuut werd het zelfs nog 4-4. Levi Vugts profiteerde van een buitenkansje van dichtbij. In de laatste minuut wist doelman Martijn Krediet nog erger voor de bezoekers te voorkomen doordat hij met een schitterende reflex een inzet van dichtbij uit zijn doel bokste. Scheidsrechter Dhr. Zuidwijk floot prima.

  Conclusie: Zinkwegse Boys liet zich de punten afsnoepen door een feller 's Gravendeel. 'Man of the match' bij ZWB: Marnix de Koning, die steeds druk bleef zetten met een bewonderenswaardige inzet. Ook nog het vermelden waard: John van de Zande, die, zij het nu nog op de bank, na een langdurige ernstige blessure weer van de partij was.

  Ype