• De eerste wedstrijd in de competitie dreigde nog even in het water (of beter gezegd: in de droogte) te vallen, want er moest uit gespeeld worden bij Barendrecht, alleen waren de grasvelden daar afgelast. Door snel te schakelen kon de wedstrijd op ons (droge) grasveld gespeeld worden.

    Onze jongens, en meid, speelden een goede wedstrijd. Verdedigend werd er nauwelijks wat weggegeven en als er al een Barendrecht speler door dreigde te breken was daar telkens laatste man Siem die goed ingreep. Voorin ontbrak het telkens net de aan de beslissende pass of afronding. Mette, die links in de verdediging speelde kreeg last van haar oude teen blessure en kon helaas niet verder. Invaller Ryan loerde voorin op zijn kans en kon een paar keer net niet tot een schot komen. Uitblinker Luca scoorde nog bijna van eigen helft want de keeper van Barendrecht kwam steeds heel ver uit zijn goal.

    In de 2e helft werd de druk op Barendrecht opgevoerd en dit leidde uiteindelijk tot de 1-0, het was Jurre met een mooie voorzet die een assist gaf op Kris die met links binnen kon schieten. De ban leek gebroken en even later was het Jurre zelf die een speler uitspeelde en strak de 2-0 binnen schoot.
    Barendrecht kon er niet meer heel veel tegenover stellen, de spaarzame schoten waren een prooi voor Lars en 1x was er hulp nodig van de kruising.
    In de laatste minuten was het Fabian die met een droge knal de 3-0 maakte, wat de eindstand werd.
    Een mooie overwinning, goed gespeeld als team, hier kunnen we verder mee!