• Op deze zonnige zaterdagmiddag een thuiswedstrijd voor de JO19-2. ZWB1 speelde ook thuis, maar die trappen pas om 15.00 uur af zodat het publiek wat daar op afkomt even een stukje wedstrijd van de 19-2 mee kon pakken. Alleen, uw verslaggeefster kon niet onder het publiek zijn want die was de inwendige mens op de club aan het verzorgen.

  Het verslag gaat dan ook zo: 1 patat mayo, 2x tosti, 1 broodje bal pinda, 2x tosti, 1 broodje mexicano pindasaus, 1 broodje bal, 1 patat oorlog + 1 broodje kaassouflé pinda, 1 broodje bal pinda, 2x tosti + 1 broodje kroket, 2x bittergarnituur, 1 patat mayo, 1 broodje frikandel, 1 broodje frikandel mayo, PING EEN APPJE:

  We staan 2-0 voor, de 1-0 is gemaakt door Julian (naar eigen zeggen schoot hij hem heerlijk in de winkelhaak) en de 2-0 door Yannick (ik begreep dat hij een hoekschop via zijn hak scoorde).
  Volgende PING: Het is inmiddels 3-1, doelpunt van Luciano.

  1 broodje frikandel mayo + 1 broodje frikandel curry, 1 patat mayo + 1 broodje kipkorn mayo
  RUST
  1 tosti, 1 broodje kipkorn mayo, 1 broodje mexicano mayo, 2x tosti, 1 patat mayo, 1 patat mayo, 1 broodje mexicano pindasaus, 1 broodje kipkorn mayo PING EEN APPJE:

  4-1 een penalty, benut door een jongen met donker haar, aldus 1 van de moeders langs de lijn die de app-dienst had overgenomen. Nu hebben we maar 1 blonde jongen in het team, dus er bleven er nog 14 over, wie zou het zijn geweest? Yannick dus.

  1 bittergarnituur, 2 patat mayo

  En het werd zowaar rustig in de keuken/kantine. De rust bij het 1e was inmiddels afgelopen, dus uw verslaggeefster kon het staartje van de wedstrijd meepikken.
  Het was inmiddels wel 4-2. En zodra ik ging kijken leek het erop dat de tegenstander sterker werd, de Boys moesten vol in de verdediging. Dit ging een tijdje goed, maar toen werd het 4-3. Zou het aan mij liggen? Ik besloot maar naar de andere wedstrijd te gaan kijken, om toch met een schuin oog naar de 19-2 te kijken. En ze herpakten zich weer. Er waren een paar grote kansen, maar die werden recht op de Binnenmaas doelman geschoten. In de slotfase zag ik dat Don Sven de rechterhoek instuurde, Sven leverde een prima voorzet af die door Luciano binnengekopt werd. De wedstrijd was nu gespeeld en de eerste overwinning van het seizoen is behaald.

  Complimenten Boys, en ik sprak uiteraard nogal wat mensen gisteren, die ook met een halve blik af en toe naar jullie keken, en die vonden ook dat jullie prima speelden.