• Dankwoord aan afscheid nemende bestuursleden Joeri en Arnoud

  10 jul 2022
 • Het zijn vaak de zichtbare handjes die de meeste waardering krijgen. Deze week sloten twee bestuursleden (Joeri Ooms en Arnoud van de Boogaart) hun bestuurstermijn af. Bedenk dat zij geen jeugd in de wei hebben lopen, maar uit clubliefde vele uren per week bezig waren voor de club. Ik denk dat veel mensen hier geen erg in hebben of het onderschatten. Daarom vind ik het gepast hiermee aandacht te geven aan hun afscheid.
   
  @Joeri (4 jaar) dank voor jouw brede rol als secretaris, hoe jij de professionele luis in de pels was van alles wat de deur uitging, jouw constructieve en genuanceerde rol in de buurtkwestie en jouw zorgvuldige overdracht aan je twee opvolgers. Je bent zelfs nog een jaar in de blessuretijd aangebleven vanwege de lastige coronaperiode, niks was te veel💪👌
   
   
  @Arnoud (3 jaar), dank voor jouw verfijnde bijdrage om een aantal zaken (veld- en kleedkamer indeling, nieuwe doelen, het bijstaan van de penningmeester slimme ingevingen tijdens tal van issues enz enz) naar een hoger niveau te tillen en jouw verrassende denkkracht.
   
  Ik weet dat we jullie met bovenstaande opsomming altijd tekort doen. Het bestuur zal jullie als persoon gaan missen en we kijken terug op een mooie samenwerking met jullie. Jullie hebben mede een belangrijk aandeel gehad in waar de club nu staat.
  Namens het bestuur,
   
  Met 💙❤️ groet,
   
  Stephen (voorzitter)