• Coronamaatregelen

  Wij gaan in de basis uit van de geldende maatregelen vanuit de overheid en het Protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF (https://nocnsf.nl/sportprotocol).

  Update 12-11-2021:

  Gelet op de huidige coronamaatregelen en het aantal besmettingen nemen we vooralsnog de volgende stappen:


  * De kantine en het terras zijn tot nader order gesloten. Er is op zaterdag wél een afhaalloket buiten, met beperkt assortiment. Dat omvat geen alcoholische versnaperingen, omdat die alleen genuttigd mogen worden op locaties die nu gesloten zijn.
  * De kleedkamers zijn enkel geopend voor de jeugd(teams) t/m JO17. De teams vanaf de JO19 dienen thuis of buiten om te kleden.

  Wij balen hier enorm van en snappen dat dit tot teleurstelling kan leiden. Wij menen echter dat dit op dit moment de beste aanpak is en wel omdat:

  * Bij ons ieder lid telt en dit (helaas) de enige manier is om voor volwassenen één lijn te trekken, zonder onderscheid te maken naar persoon;

  * Een controlesysteem niet werkbaar is en wij verantwoordelijkheid niet willen afschuiven op vrijwilligers en hen niet in vervelende situaties willen brengen; en

  * Wij denken dat we op deze manier überhaupt de gezondheid van eenieder het best kunnen waarborgen.

  N.B. deze maatregelen kunnen de komende periode weer wijzigen, afhankelijk van de ontwikkelingen. Houd de berichtgeving dus goed in de gaten.

  Het Bestuur