• Beloningen Grote clubactie & tussenstand

  27 sep 2021
 • Beste leden/verkopers Grote clubactie,

  In een eerdere oproep/mailing voor de Grote Clubactie is per abuis opgenomen dat ook een vergoeding van € 0,50 per lot zou zijn. Dit was een een standaard tekst die we over het hoofd hebben gezien. Dat is niet in lijn met de waarden die we als Zinkwegse Boys hebben, want we zitten ons in als vrijwilliger en zonder vergoeding. Dat is waar wij groot in zijn. We zijn niet voor niets gevraagd mee te doen bij RTL 4’s Clubliefde afgelopen zaterdag.

  Wij hebben wel de volgende beloningen voor de top (online) verkopers:

  -          De top 3 jeugd (of G) teams met de meeste verkochte loten (gemiddeld per teamlid) kunnen op een zaterdag na afloop van de actie met het hele team een gratis patatje eten in de kantine.

  -          Het seniorenteam met de meeste verkopen kan op een zaterdag na afloop van de actie rekenen op een kratje met vloeibare versnaperingen.

  -          De top 3 verkopers krijgen allen een Sport 2000 waardebon € 20 euro.

  Excuus nogmaals hiervoor en we vertrouwen erop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur
  vv Zinkwegse Boys

   

  Tussenstand 27-9:

   We zijn goed op weg om een flink bedrag op te halen voor onze doelen, hier de tussenstand:

   

  De teams die de meeste loten hebben verkocht zijn momenteel:

   

  Naast de beloningen uit bovenstaand bericht van het bestuur kunnen verkopers online badges verdienen en krijgen ze bij 20 verkochte loten een persoonlijk oorkonde met een aantal kortingsbonnen. Log in op je persoonlijke pagina (met de login code uit de mail) om de badges te bekijken.