Home

ING_Inside-Oranje_Banner-amateurclubs-320x100.png

De vijf duurste zomertransfers tot nu toe

Gisteren om 13:30  Terwijl de eerste clubs alweer bezig zijn met de voorbereiding op het nieuwe seizoen is de strijd om het Europees kampioenschap nog in volle gang. Traditioneel komt de transfermarkt dan ook iets later op gang. Toch hebben al een aantal meldenswaardige transfers plaatsgevonden. Wat waren de tot nog toe vijf duurste transfers van deze zomer? meer »


Het Panini-album van? Mike te Wierik

Gisteren om 10:48  In de commerciële wereld die de voetballerij is, wordt de hang naar romantiek met het jaar groter. Een van die dweperige fenomenen in het voetbal zijn de welbekende Panini-stickers. Voor hordes talentloze voetballertjes die enkel van een profcarrière kunnen dromen, maar net zo goed voor spelers die het wel tot de Eredivisie hebben geschopt. Een van hen: FC Groningen-verdediger Mike te Wierik. meer »


Samenvatting: Finland-Belgi� (0-2)

Gisteren om 9:00  België wist ook de derde wedstrijd op het EK winnend af te sluiten. De Finnen hielden lang stand, maar in de tweede helft brak het verzet. Door een eigen doelpunt van de Finse keeper Lukas Hradecky en een knap doelpunt van Romelu Lukaku eindigde het duel in 0-2.  meer »


Itali�: Leidt trendbreuk tot goud of tot overmoed?

21 juni 2021 21:00  Sunny boy Roberto Mancini! De bondscoach van Italië heeft op dit EK het plan om alle clichés de prullenbak in te stoppen die gaan over voetbaltrainers die in een paar weken heel veel grijze haren krijgen. Natuurlijk had hij ook geen aanleiding voor overmatige opwinding tegen Wales, maar de afwezigheid daarvan heeft nog nooit een Italiaan tegengehouden om zich hyperactief te gedragen. Er verschijnen overal steeds meer foto’s van de bondscoach van de Azzurri, ontspannen, lachend en in een modieus pak gehesen. meer »


Overwinnen Schotse pechkoningen nu eindelijk hun demonen?

21 juni 2021 12:31  Bestaat God? Dat mag u zelf weten. Wat wij wel durven zeggen: als er iemand aan de knoppen zit, heeft-ie een hekel aan doedelzakmuziek. Het lot is Schotland nooit goed gezind, in het bijzonder klimatologisch en op voetbalgebied. Uiteraard volgde maandag voorafgaand aan dé wedstrijd van het jaar het bericht dat uitblinker Billy Gilmour corona heeft. Het zou ook nooit eens om de reservekeeper zijn. De Schotse nationale ploeg en pech, dat verhaal is bekend uit het verleden. meer »


Tegen wie speelt Oranje? ? Een blik op de nummers drie

21 juni 2021 11:30  Maandagavond ontvangt het Nederlands elftal in de Johan Cruijff ArenA nog Noord-Macedonië. Voor het Balkanland is dat een gedenkwaardige avond, want voorlopig zien we hen niet meer op een eindronde. Voor het team van Frank de Boer is het een zaak van heel blijven en testen wat wel en niet werkt richting de achtste finale. Laten we eens kijken naar de nummers drie. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!