Walking Football HW

Zinkwegse Boys vanaf vrijdag 11 oktober 2019  thuisbasis voor Walking Football HW

Afgelopen vrijdag is er besloten dat de 55+ mannen graag iedere vrijdagavond bij elkaar komen op het terrein van vv Zinkwegse Boys tussen 19:00 en 20:00 uur. Walking Football is een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers waardoor ze ook 'op leeftijd' van het spel kunnen genieten. Tijdens de succesvolle kick off op 9 september jl.  met de demonstratiepartij tegen Feijenoord Old Stars en vervolgens drie proeftrainingen bij de drie locaties van vv Zinkwegse Boys, vv SHO en vv OSV in Oud-Beijerland, is afgelopen vrijdag in de derde helft besloten om voortaan op het terrein bij vv Zinkwegse Boys te trainen. Liefhebbers uit alle dorpskernen in de Hoeksche Waard zijn van harte welkom, want dit maatschappelijke burgerinitiatief is toegankelijk voor de hele Hoeksche Waard.

Interesse in een proeftraning?

Veel mogelijk geïnteresseerden lopen nog met twijfel of een vraagteken rond. Kom gerust eens kijken en probeer het vrijblijvend gewoon uit. Bekijk het filmpje (1.34 min) waarin ervaringsdeskundige Aad Hofman van Old Stars Feijenoord hier iets over zegt.

https://www.facebook.com/ZinkwegseBoys/videos/2356739594567679/?t=31Waar:                  vv Zinkwegse Boys, kleedkamer 1 direct naast parkeerplaats
Inloop:               19:00 uur
Start:                   19:15 – 20:15 uur op veld 1 met verlichting
Kleding:             Neem dan je trainingspak en voetbalschoenen mee. Douchen na afloop mogelijk
E-mail:               walkingfootballhw@zinkwegseboys.nl

Lees eerdere artikelen of trailer:

https://www.zinkwegseboys.nl/1/1349/walking-football-hoeksche-waard-komt-van-de-grond/

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!