Tenues en kleding

Beste leden en sponsors,

Omdat er soms wat onduidelijkheid is over te bestellen kleding en de prijzen volgt hier een uitleg. Voor leden geldt dat als zij persoonlijk iets willen aanschaffen bij de Footballshop zij 25% korting krijgen.

Bedragen kleding Footballshop

Om duidelijkheid over de prijzen te geven is een overzicht bijgevoegd in de PDF. Uiteraard is er meer keus dan dat wat er is afgebeeld. De prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief 25% korting voor leden. De kortingscode is: zinkwegseboys

==> KLIK HIER VOOR DE PDF MET HET OVERZICHT <==

Omdat Footballshop onze kledingleverancier is willen zij de vereniging die 25% korting schenken.   Wij hebben echter afgesproken dat we deze 25% niet als vereniging ontvangen maar doorberekenen als korting aan onze leden en sponsors.

Bij sponsors worden dus ook de bedragen doorberekend inclusief 25% korting wat het ook voor sponsors extra aantrekkelijk maakt. 

Tenue sponsoring bij v.v. Zinkwegse Boys in samenwerking met sponsorcommissie

Bij teamsponsoring wordt altijd standaard de sponsorcommissie betrokken. Uiteraard mag ieder team op zoek naar een sponsor als kleding aan vervanging toe is. De coördinatie en het bestellen hiervan verloopt echter altijd via de sponsorcommissie.

Waarom is dat?

We willen voorkomen dat ieder team in een ander tenue loopt. We hebben afspraken gemaakt met de Footballshop hierover en het is representatief als onze vereniging zich ook als een eenheid naar buiten toe presenteert qua kleding.

Dit gaat meestal goed maar in de praktijk blijkt niet iedereen hiervan op de hoogte te zijn. Uiteraard kun je als lid wel eigen kleding kopen zonder tussenkomst van de sponsorcommissie maar dit lijkt mij duidelijk.

Voor vragen: sponsoring@zinkwegseboys.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!