Oproep redactieleden Zinkweg-krant: V.V. Zinkwegse Boys 75 jaar

9 mei 2021 20:45


Vind je het leuk om een historische bijdrage te leveren? Een zichtbaar resultaat waar mensen blij van worden en dat clubmensen onderling verbind? Met gelijkgestemden in de maanden mei/juni/juli met een tijdelijke projectgroep iets moois tot stand brengen? Met een aantal artikelen per persoon moeten we al een heel eind komen.

In september komt V.V. Zinkwegse Boys 75 jaar uit voor leden, het sponsorbestand en de achterban. In deze jubileumeditie willen we onze gezellige familievereniging in al haar facetten weergeven. Hiervoor zoeken wij enkele enthousiaste redactieleden die energie krijgen om diverse clubmensen te interviewen en artikelen te schrijven. En zo een mooie en historische verslaglegging tot stand te brengen.

Begin september zal de krant met een oplage van circa 17.745 kranten zal huis-aan-huis worden verspreid in Oud-Beijerland, Klaaswaal, Nieuw-Beijerland, Zuid-Beijerland, Mijnsheerenland en Piershil. Heb je interesse om hier wat in te betekenen, meld je dan aan via: vvzwb@zinkwegseboys.nl 

 

Met sportieve groet,

Erik Wijma (sponsorcommissie) & Stephen Steijger (voorzitter)
vv Zinkwegse Boys

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!