Zinkwegse Boys organiseert voetbal bootcamp voor 27+-ers, sponsors en BRHC-leden

8 maart 2021 22:00


Een tijdje niks gedaan? Lente kriebels om in beweging te komen? Weer een beetje het gevoel terug krijgen bij de club? Op zaterdag 20 maart en 27 maart organiseren we op het hoofdveld van Zinkwegse Boys een voetbal bootcamp binnen de RIVM-richtlijnen voor onze gewaardeerde 27+-senioren, sponsors en BRHC-leden.

In deze bijzondere tijden vinden wij het belangrijk om na te blijven denken over wat er wel kan. Bovendien telt bij VV Zinkwegse Boys iedereen mee, zoals je weet. Onze enthousiaste hoofdtrainer Peter van Dam zal de bootcamp verzorgen en jullie uitdagen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. De bootcamp vindt plaats in viertallen en bestaat uit een circuit van voetbalactiviteiten op het hoofdveld in het tijdvak 14:00 tot 15:30 uur.

Een bootcamp, klinkt dat niet als een afbeul-training? Welnee, hier staat plezier en beweging voorop. Geen zorgen! We houden rekening met iedereen die een tijdje niks heeft gedaan. Het zijn allemaal leuke voetbal challenges!

We zien je graag op zaterdag 20 en/of 27 maart a.s. in sportkleding op het hoofdveld. Zoals je zult begrijpen is er geen 'derde helft'. Ook is het niet toegestaan om na afloop op het terrein van de VV Zinkwegse Boys te verblijven. Zodra het kan, gaan we dit zeker inhalen natuurlijk!

Meld je hier aan als je onder deze doelgroep valt. We zien je graag terug op het hoofdveld!

Met sportieve groet en tot snel,

Erik Wijma, Mark Veerman en Stephen Steijger

Sponsorcommissie, vice voorzitter BRHC en voorzitter vv Zinkwegse Boys

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!