Dankwoord en kerstgroet voorzitter

19 december 2020 16:15


Langs deze weg wil ik de volgende vrijwilligers extra bedanken voor het organiseren van de succesvolle acties deze maand van Sinterklaasviering, speculaaspoppenactie, het online boutdraaien en de kerstkransenactie.๐Ÿ‘

Grote dank gaat voor deze geslaagde online editie van het boutdraaien gaat uit naar Henk Reedijk, Sylvia Erwich, Natasja Smeding (die ook haar huis beschikbaar stelde voor Sinterklaasfeest) en Leo en Sandra van Hamburg in het bijzonder. De uitzending op Facebook werd goed bekeken, er werd een record aan kaartjes verkocht en de clubkas is goed gespekt.

onlineboutdraaien.jpg

Ook gaat enorme dank uit naar de drie bestuursleden Simon Overkleeft, Cees Bakker en Jan den Boer voor de speculaasactie en de kerstkransactie. Vanmorgen zag de logistieke uitreiking er weer strak en gezellig uit op de club met kerstmuziek uit de boxen.๐Ÿ‘ŒWat een team weer!

zbw-muziek.jpg

En speciale dank gaat uit naar penningmeester Sander Schipper die veel extra werk heeft gehad aan alle tikkies en facturen aan de vele deelnemers. En wat te denken van Martin Hordijk die al deze acties achter de schermen in goede banen heeft geleid op de site๐Ÿ‘Œ

Ook gaat dank uit naar Roberto de Koster die met verve de rol van Sint vertolkte 
op de zeer geslaagde drive-thru editie begin deze maand. En natuurlijk de Pieten: Mark Smeding, Henk Reedijk, Leo van Hamburg en Tirsa en Loïs Wiegeraad.

zwb-sint.jpg

Voetbalvereniging Zinkwegse Boys laat maar weer zien dat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn voor een vereniging. Zij zorgen voor de onderlinge verbinding en saamhorigheid. Vandaar dat ZWB ook dit jaar al haar vrijwilligers een attentie met een persoonlijke kerstgroet heeft overhandigd.

Hartelijke kerstgroet,

Stephen Steijger
Namens het bestuur van vv Zinkwegse Boys

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!